George zingt Brel

Al vanaf het eerste optreden van Jacques Brel op de Nederlandse televisie in 1959, toen nog uitsluitend zwart-wit, ben ik door hem gefascineerd. Het is fijn om nu eindelijk in 2018 zelf aan de slag te gaan met de interpretatie van zijn prachtige chansons.
Het heeft dus wat langer geduurd dan ik gepland had, maar 21 oktober aanstaande zing ik mijn favoriete chansons van Jacques Brel. Graag nodig ik jullie uit om te komen luisteren.
Twee derde van de opbrengst van het optreden is bestemd voor het herstelfonds van de onlangs afgebrande Sint-Urbanuskerk. Kijk hieronder voor het programma van die middag.

Zondag 21 oktober 2018 in de namiddag

George Geudeker (bariton) zingt chansons van Jacques Brel begeleid door Maks Mulder (gitaar) en Johan ten Cate (piano). De chansons worden afgewisseld met Chopin, Debussy en Satie gespeeld door Bart Klijnsmit op de Bosendorfer vleugel!

Dit is het eerste optreden met deze fraaie vleugel in de Johannes Kapel. De Bosendorfer uit 1910 is in bruikleen  gegeven door het NMF en speciaal voor de Johannes Kapel geheel gerestaureerd door Andriessen Piano’s-Vleugels te Haarlem.

Naast deze primeur wordt er nog een bijzonder muziekstuk van de 5 jarige Mozart gespeeld op een klavechord. Eén van de oudste toetseninstrumenten met snaren. Kortom, een zeer gevarieerd programma dat u niet wilt missen.

Het programma

Zang
George Geudeker          Bariton

Begeleiding
Maks Mulder                    Gitaar
Johan ten Cate                Piano

Solist
Bart Klijnsmit                   Klavechord en Piano

Muziek
Jacques Brel
Chopin
Debussy
Satie
Mozart

Zaal
Johannes Kapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen

Tijden
Inloop zaal                        15.30 uur
Aanvang concert          16.00 – 18.00 uur

Prijzen pp
Entree                               € 15,-
Entree incl diner*         € 30,-

Meer informatie en/of reserveringen*
Ingeborg Merkx
info@spoonculinaircentrum.nl
06 472 385 16

 Herstelfonds van de Sint-Urbanuskerk
Twee derde van de opbrengst van dit fraaie muziek spektakel wordt gedoneerd aan het herstelfonds van de Sint-Urbanuskerk.